Geachte Mevrouw,
Geachte Heer,

Het Pand Hotel ligt verscholen tussen de platanen, in één van de mooiste en rustigste hoekjes van Brugge, op 20 meter van de Brugse reien. Dit 18de eeuwse koetshuis werd stijlvol ingericht met waardevol antiek en unieke kunstvoorwerpen, om zo een sfeer te creëren die tijdloos, aangenaam, elegant en comfortabel is voor de gasten.

Zoals in een privaat huis is elke ruimte verschillend ingericht met exclusieve stoffen, antiek en bloemarrangementen. In de bibliotheek en de elegante salons kunnen de gasten zich ontspannen bij de open haard. De houten lambriseringen en het oude parket geven de salons de typische elegantie van een Engels herenhuis met honderden oude boeken, meerdere Louis Vuitton koffers, oude oorkonden, verzamelobjecten in hout enz. … De bar, met acajou meubilair en chesterfield, baadt in een nostalgische, gezellige sfeer in het schemerlicht van de Jacques Garcia-muurlampen.

Elk van de 26 kamers is een individuele creatie. Alleen het moderne comfort komt overeen. Ze beschikken over airco, gratis WIFI, telefoon, Flat screen, DVD, klokradio, safe, minibar, badkamers in marmer of graniet met haardroger, cosmetica spiegel. De ruimere Jr suites zijn gedecoreerd met de prachtige stoffen van Ralph Lauren. Zij beschikken over jacuzzi, hoogwaardige verzorgingsproducten van Hermès, CD-speler, strijkijzer. Baldakijnen en hemelbedden geven aan die kamers een aparte charme.

Het uitgebreide champagne-ontbijt wordt opgediend op wit linnen tafelkleden met geborduurde servetten en zilveren theekannen. Eitjes worden naar wens bereid op grootmoeders' AGA-fornuis.

Het Pand Hotel biedt zijn gasten al de diensten van een internationaal deluxe hotel en al de zorgen en de kleine verrassingen van een privaat herenhuis in een sfeer van intimiteit en gastvrijheid.

Wij hopen dat u van deze discrete luxe geniet en heten u hartelijk welkom.

Katelijne Haelters
General Manager