Prijzen & beschikbaarheid

Affiliaties

Small Luxury Hotels of the World

“Small Luxury Hotels of the World” is de mooiste hotelgroep ter wereld. Ze verzamelt meer dan 520 hotels, gesitueerd in 70 landen. Ze hebben een uitzonderlijke ligging en een uniek kader. Zij bieden een persoonlijk service van zeer hoge kwaliteit, goed gastheerschap, charme en authenticiteit. Het Pand Hotel is één van de zes “SLH-Hotels” in België.

Authentic Hotels

Na een strenge selectie, staan “Authentic Hotels” garant voor een nieuwe visie op “luxe”: een warm onthaal, een luxueuze maar toch ontspannen en comfortabele sfeer, een dynamisch, verantwoordelijk en duurzaam management en luxe services in een verfijnde omgeving. Het Pand Hotel is één van de 6 “Authentic Hotels” in België.

Quality Hotels & Restaurants

De hotels die tot de groep “Quality Hotels & Restaurants” behoren zijn voornamelijk gesitueerd in Nederland, België en in de voormalige Nederlandse Antillen. Ze zijn groots in kleinschaligheid en kunnen bijgevolg een zeer dynamisch en persoonlijk management voeren. Gastvrijheid, kwaliteit en charme, persoonlijke service… dat is de succesformule van “QL”. Hun moto is Charming by nature… Het Pand Hotel is het enige “QL-Hotel” in de regio van Brugge.

Belfort Hotels

De “Belforthotels” (3 of 4 sterrenhotels) zijn gesitueerd in hartje Brugge. Ze zijn uniek door hun kleinschaligheid, hun ligging langs de schilderachtige “reitjes” of in typische middeleeuwse straatjes of pleinen. Ze staan garant voor charme, kwaliteit en uitzonderlijke gastvrijheid.

Kiwi Collection